Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.05.2018
Nové NYLON batohy
  Od 1.5.2018 představujeme nové batohy. Batohy jsou z materiálu NYLON a mají nové zapínání na MAGNETY. Díky těmto novinkám mají tašky mnoho výhod: ... číst celé
13.08.2017
Online platby
ThePay je bezpečný platební systém, který spojuje dohromady všechny nejpoužívanější platební metody na českém trhu. Od nejoblíbenějších plateb kartou... číst celé
14.01.2015
Doprava ZDARMA
Doprava zdarma nad objednávku 5.000,- Kč bez DPH. Toto platí pouze pro zákazníky z ČR. číst celé
Zobrazit všechny novinky

Hodnocení obchodu na Zboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas COLDTECHNIC s.r.o., se sídlem Bochenkova 1953/29, 746 01 Opava CZ, IČ 285 97 630, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 33834 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@coldtechnic.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Online platby - ThePay

 

Nabízíme

Tašky na pizzu, tašky na obědové boxy, tašky na polévky, batohy na pizzu, batohy na obědové boxy a batohy na nápoje, jak horké, tak studené.

Vše v široké škále velikostí, barev a možností použití.

Všechny produkty jsou přizpůsobené k vaší spokojenosti.

Jak vybrat velikost?

Velikost S - je určená pro rozměr pizza krabice 35 x 35 cm

Velikost M - je určená pro rozměr pizza krabice 40 x 40 cm

Velikost L - je určená pro rozměr pizza krabice 45 x 45 cm

Velikost XL - je určená pro rozměr pizza krabice 50 x 50 cm

Velikost XXL - je určená pro rozměr pizza krabice 60 x 60 cm

Kontakt
Logo
TERMO-TASKY.CZ
David Hlaváček
David Hlaváček
© 2009 - 2019 COLDTECHNIC s.r.o. - www.termo-tasky.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.